Groenten en fruit

Tensio maakt wekelijks tientallen snijlijnen, wassers, blancheurs, friteuses, vriestunnels ... schoon. Dit doen we natuurlijk niet zelf, maar dankzij onze kennis van het proces, onze ervaring en de begeleiding tijdens de schoonmaak helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen, en zijn we momenteel marktleider in onze regio voor de aardappel- en groentenverwerkende industrieën.

Stel ons maar op de proef!

UNIEKE AUTOMATISCHE SCHUIMREINIGING VAN VRIEZERS

UNIEKE AUTOMATISCHE SCHUIMREINIGING VAN VRIEZERS

Geplaatst op 12-05-2017

In het belang van hun groei en het welzijn van de medewerkers wordt flexibiliteit en efficiëntie zorgvuldig in evenwicht gehouden. Wanneer bij lange opvoerbanden die moeilijk bereikbaar zijn een diepgaande reiniging niet haalbaar was, werd naar Tensio gekeken voor onze expertise om te onderzoeken hoe dit verholpen kon worden.

BAKOVENS ... ONZE SPECIALITEIT

BAKOVENS ... ONZE SPECIALITEIT

Geplaatst op 08-05-2017

Problemen met de bakovenreiniging waren de aanleiding voor deze klant om met Tensio samen te werken. Wij werden dan ook door een andere klant hartelijk aanbevolen voor de uitstekende reiniging van hun friteuses.

WARMTEWISSELAAR PROCEDURE: PROBLEEMOPLOSSEND BIJ NIEUWE TECHNOLOGIE

WARMTEWISSELAAR PROCEDURE: PROBLEEMOPLOSSEND BIJ NIEUWE TECHNOLOGIE

Geplaatst op 08-04-2017

Na ingebruikname van een nieuw type bakoven met een alternatieve verwarmingsmethode bleek de voorgeschreven reinigingsprocedure van de fabrikant niet voldoende met een brand tot gevolg.

DOWNTIME REDUCTIE

DOWNTIME REDUCTIE

Geplaatst op 08-04-2017

Door hun duurzaam en energiebewust handelen wensten zij de effi ciëntie van de tussentijdse reiniging te laten analyseren en te optimaliseren om het niveau van productieverwerking te kunnen verhogen.

SUCCESVERHAAL DANKZIJ DE TENSIO EXPERIENCE

SUCCESVERHAAL DANKZIJ DE TENSIO EXPERIENCE

Geplaatst op 31-03-2017

Door hun succes en groei, én de ambitie om hun positie als wereldwijde speler verder uit te bouwen kwam ook de noodzaak om de effi ciëntie van de reiniging in de diverse afdelingen te verhogen. Een samenwerking op groepsniveau en een duurzame grip op controle en vervuiling waren nu meer dan ooit nodig. Zij hadden een partner nodig die samen met hen werkt, denkt, groeit en evolueert.

WERKEN MET POLY-ONVERZADIGDE OLIËN

WERKEN MET POLY-ONVERZADIGDE OLIËN

Geplaatst op 28-02-2017

Na de omschakeling naar poly-onverzadigde olie (zonnebloemolie) was de vervuilingsgraad na een productierun veel zwaarder. Dit manifesteerde zich vooral in de bakovens, meer bepaald in de buizen van de externe warmtewisselaar. Hierdoor volstond de huidig gebruikte reinigingsprocedure bij een maximale stoomdruk van 18 bar niet.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!