Kaas, zuivel en ijs

Wij bieden een compleet gamma aan reinigingsversterkende additieven (ook EDTA vrij!), oplossingen voor kaasvormen- en kaasplankenwassers, RMO reiniging en desinfectie, pasteurs, sterilisatoren, evaporatoren, separatoren, boterbereidingsmachines, cross-flow membraanfilters, droge baansmering … Dit alles aangevuld met onze proceskennis, opvolging en PDCA methodiek leidt bij de meeste van onze klanten tot aanhoudende besparingen op vlak van chemie, efficiëntie, water en energie.

Tensio is verdeler van Kochkleen membraanreinigingsproducten, en maakt hiervoor deel uit van een Europees netwerk. Dit stelt ons in staat om ook op vlak van cross-flow membraanreiniging uitstekende resultaten en een continue optimalisatie aanpak te garanderen.

TENSIO ZORGT VOOR PROFESSIONELE REINIGING VAN MEMBRAANFILTRATIES

TENSIO ZORGT VOOR PROFESSIONELE REINIGING VAN MEMBRAANFILTRATIES

Geplaatst op 17-03-2017

Steeds meer melkerijen en andere voedingsverwerkende bedrijven maken in hun productieproces gebruik van membraanfiltratie. Een belangrijk onderdeel daarvan is de professionele reiniging van de membranen, met de hulp van speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen. Met de KOCHKLEENTM-reinigingsmiddelen van Koch Membraan Systemen en Tensio kunnen mooie resultaten worden behaald.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!