Vis, vlees en gevogelte

In deze sector delen wij alle producenten van rauw- en verwerkt vlees, vis, schelpdieren, rauwe eieren en verwerkt eigeel en eiwit in. Een belangrijk aandeel aan eiwit is namelijk wat deze producten verbindt. De gevoeligheid van eiwitten om te denatureren, gelatineren, polymeriseren en te verdrogen maakt een reinigingsproces vaak erg moeilijk.

Wij denken samen met jullie mee aan het bereiken van jullie doelstellingen. Het reduceren van chloorhoudende producten behoort namelijk wel tot de mogelijkheden!

BAKOVENS REINIGEN ... WIJ WETEN HOE

BAKOVENS REINIGEN ... WIJ WETEN HOE

Geplaatst op 26-04-2017

Uitgegroeid van een buurtslager in de jaren ’60 tot snackgigant op de Belgische en Nederlandse markt. Hun streefdoel is om binnen een productieproces de processen bewust van de 1e keer goed uit te voeren teneinde een kwaliteitsvol product af te leveren met een minimum impact op het milieu. Aandacht voor voedselveiligheid is dan ook hun grootste zorg.

BEPROEFDE METHODIEK

BEPROEFDE METHODIEK

Geplaatst op 15-04-2017

Uitgegroeid van een buurtslager in de jaren ’60 tot snackgigant op de Belgische en Nederlandse markt. Duurzaamheid en reductie van energie is één van hun bedrijfspijlers om de impact op het milieu te verkleinen. Hun streefdoel is om binnen een productieproces zo min mogelijk afval te produceren, het afvalwater zorgvuldig te verwerken en de processen bewust van de 1e keer goed uit te voeren.

KRATTENWASSER EXPERTISE

KRATTENWASSER EXPERTISE

Geplaatst op 21-02-2017

Zij beschikken over een wasinstallatie voor kunststoff en kratten waarvan de wastunnel is uitgerust met 3 wasbaden, met een verwerkingscapaciteit van 1200 stuks/uur en 3.7 miljoen stuks op jaarbasis. Deze klant ondervond dat meer dan 90% van de kratten na de reiniging nog steeds residu vertoonde van etiketten en kleefstof. Door dit aanhoudend probleem overwogen zij zelfs de vervanging van de installatie. Meerdere reinigingspogingen door diverse concullega’s brachten geen soelaas.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!