Voor welke sectoren werken wij?


Hoe gaan we te werk?




Blog

Reinigen met minder fosfor, uit respect voor de natuur

Reinigen met minder fosfor, uit respect voor de natuur

Geplaatst op 16-04-2024

Mensen helpen gezonder te leven door hen te laten genieten van groenten en fruit op elk moment, op een makkelijke, snelle en aangename manier, met respect voor de natuur. Met deze visie zet Greenyard graag in op initiatieven die zorgen voor een mindere milieubelasting. Als expert in reinigings- en desinfectieproducten draagt Tensio hier ook graag zijn steentje bij.
Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordend agendapunt bij veel bedrijven. Ook vanuit Greenyard wordt proactief ingezet op dit thema. Concreet wilde Greenyard het gehalte aan fosfor in het afvalwater reduceren. Naast een positief effect op het milieu, was dit moment een opportuniteit om ook te bekijk en hoe er veiliger gewerkt kon worden.
Samen met Greenyard werd er geanalyseerd, getest en er voor gezorgd dat de nieuwe reinigingsprocedures ook werden geborgd binnen de dagelijkse werking. Het resultaat: 638 kg minder fosfor in het afvalwater.

Brouwerij Lindemans b(r)ouwt samen met Tensio verder aan de toekomst

Brouwerij Lindemans b(r)ouwt samen met Tensio verder aan de toekomst

Geplaatst op 05-12-2023

De unieke smaak van één van de oudste bieren ter wereld met zoveel mogelijk mensen delen: dat is de missie van Brouwerij Lindemans. Dit doen ze door met passie te brouwen en steeds creatief en innoverend te werk te gaan. Op vlak van reiniging draagt Tensio graag zijn steentje bij in dit verhaal. Zowel in ondersteuning en optimalisatie van de huidige reinigingsprocessen als in de uitwerking van een volledig nieuw chemicaliënlokaal in de nieuwe vestiging te Ruisbroek. Door samen te werken met Tensio voor het ontwerp en de inrichting van zijn chemicaliënlokaal, kiest Brouwerij Lindemans voor een totaal pakket van kennis, advies en ontzorging.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!