Blog

Youca Action Day, ook wij steunden opnieuw mee

Youca Action Day, ook wij steunden opnieuw mee

Geplaatst op 18-10-2018

Meer dan 15.000 studenten over heel het land engageerden zich op 18 oktober om een dag aan de slag bij een bedrijf naar keuze voor de YOUCA Action Day. Met het loon dat ze die dag verdienden, steunen ze een jongerenproject van Plan International in Ecuador en 2 Belgische projecten. 
Femke Vaeyens en Lisa Buysse kwamen een dagje de handen uit de mouwen steken bij Tensio.

Internationale Beer Lover's Day

Internationale Beer Lover's Day

Geplaatst op 06-09-2018

Weet u dat het vandaag Beer Lover's Day is?  Elke 7de september is gewijd aan de verschillende soorten bier en de bierliefhebbers.  Vooraleer het biertje op tafel komt, legt het flesje letterlijk een lange weg af en dan doelen we vooral op de omvangrijke transportbanden van de bottellijn.  Om uw productie gesmeerd te laten lopen introduceerde Tensio hiervoor de TENSAGLIDE DRY.

Multihead Cleaning Event 28/06/18 @ Tensio

Multihead Cleaning Event 28/06/18 @ Tensio

Geplaatst op 29-06-2018

Multihead Cleaning Event 28/06 @ Tensio voor onze klanten, in samenwerking met onze Deense partner Jeros.

Hercertificatie ISO 9001

Hercertificatie ISO 9001

Geplaatst op 12-01-2018

Eind 2017 mocht Tensio met trots een update van het ISO-certificaat in ontvangst nemen. De nieuwe ISO 9001:2015-certificering toont aan dat we werken volgens de meest recente en duurzame norm op vlak van kwaliteitsmanagement.

11 tips om kruisbesmetting te voorkomen

11 tips om kruisbesmetting te voorkomen

Geplaatst op 21-12-2017

Kruisbesmetting komt voor wanneer (ziekmakende) bacteriën van het ene product op het andere worden overgedragen. Dat kan zowel direct (beide producten raken elkaar aan) als indirect gebeuren (via de handen, het bewerkingsmateriaal, de werkbladen, de machines, transportbanden ...). 

Blijf actie ondernemen!

Blijf actie ondernemen!

Geplaatst op 01-12-2017

Plan, Do, Check en Act: het zijn dé vier hoekstenen van ons plan van aanpak. De eerste drie stappen bespraken we al in vorige blogposts, vandaag zoomen we in op de laatste stap: acties.

Brasserie des Légendes: kwaliteit op elk vlak

Brasserie des Légendes: kwaliteit op elk vlak

Geplaatst op 01-11-2017

Brasserie des Légendes bestaat uit twee ambachtelijke brouwerijen in Irchonwelz en Elzele (Henegouwen). Het bedrijf werd in 2000 opgericht door Pierre Delcoigne en zijn echtgenote Vinciane Wergifosse, en brengt traditie en technologie samen om hoge-gistingsbieren te creëren die rijk zijn aan smaak.

YOUCA Action Day, aanrader voor elk bedrijf

YOUCA Action Day, aanrader voor elk bedrijf

Geplaatst op 24-10-2017

Tijdens de jaarlijkse YOUCA Action Day gaan studenten over heel het land een dag aan de slag bij een bedrijf naar keuze. Het loon dat ze die dag verdienden gaat integraal naar het goede doel. Dit jaar zetten meer dan 15.000 leerlingen zich in voor het jongerenproject van Trias ngo in El Salvador en 7 Belgische projecten. Studenten Shinto De Vos & Orrin Glorie kwamen Tensio een dag versterken.

Eerst water, de rest komt later

Eerst water, de rest komt later

Geplaatst op 17-10-2017

In onze vorige blogposts hadden we het al over hoe informeren en beschermen bijdragen tot uw veiligheid. Maar wat als het te laat is? Wat als u een incident heeft met chemische producten? We sommen even kort op.

Beschermen als onze 2e veiligheidspijler

Beschermen als onze 2e veiligheidspijler

Geplaatst op 10-10-2017

Dat beschermen belangrijk is voor de veiligheid hoeft niet veel uitleg. Of toch? Er zijn immers verschillende soorten bescherming. Omdat wij veel te maken hebben met persoonlijke beschermingsmiddelen, korten we die voor het gemak af naar PBM’s.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!