Over ons

Tensio is een familiebedrijf. We vinden dit belangrijk en wensen ook om als familiale onderneming verder te groeien. Samen met plezier ondernemen en zo langdurige relaties uitbouwen. Sterke chemische bindingen als het ware … met onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers.

We werken exclusief voor jullie, de voedings- en drankenverwerkende industrie, en hebben een duidelijke focus op voedselveiligheid, geen afleiding. Al van bij onze start in 2002 hebben we een passie om jullie reinigings- en desinfectieprocedures te optimaliseren. We kennen de processen door en door, en begrijpen erg goed jullie uitdagingen voor de toekomst.

De kracht van Tensio schuilt in onze service en aanwezigheid op de werkvloer. We dragen mee zorg voor jullie proces en voeren regelmatig audits en testen uit. Zo waken we mee over het optimaal en veilig verloop van elke procedure. Onze ‘plan-do-check-act’ aanpak leidt tot continue verbetering en het bereiken van de gewenste doelen.

Uw uitdagingen inspireren ons telkens opnieuw om betere producten en oplossingen te ontwikkelen. Dit zijn vaak individuele, unieke, op maat gemaakte producten. Jullie zijn onze drijfveer om blijvend te leren en steeds beter te worden.

We kijken uit naar de chemie tussen ons!

Het Tensio Team

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!