Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Bij Tensio dragen we veiligheid heel hoog in het vaandel. We onderscheiden drie pijlers: informeren, beschermen en reageren. Lees in deze blogpost hoe wij onze werknemers en consumenten informeren. Leer ook zelf bij aan de hand van onze 4 tips.
Ons plan van aanpak bestaat uit vier stappen: plan, do, check en act. Op onze blog kon u al meer lezen over 'plan' en 'do', maar in deze post lichten we graag de derde stap even verder toe. De naam ‘check’ zegt het al zelf: in dit stadium gaan we uw reinigingsmethode controleren, testen en evalueren. Deze drie zaken zijn essentieel om uw reinigingsprogramma optimaal te houden.
Ons plan van aanpak bestaat uit vier stappen: Plan, Do, Check en Act. In een vorige blogpost bespraken we reeds de eerste stap.
In het Flanders’ FOOD project CleanGuideFood werden praktijkrichtlijnen uitgeschreven voor een goede reiniging en ontsmetting. Ontdek hier de 10 geboden voor een efficiënte en effectieve open plant cleaning.
Wij pasten ons Plan Do Check Act-plan toe op een leidinggevend Europees bedrijf in bakkerijproducten. Ons eerste doel was om te leren wat hen drijft zodat Tensio de juiste producten en service kon aanbieden. Daarna analyseerde we de efficiëntie van de site zodat we deze konden optimaliseren en het kostenplaatje omlaag brengen.
Bij Tensio dragen we ons vierstappenplan “Plan Do Check Act” hoog in het vaandel. Niet alleen zorgt dat plan voor een vlotte samenwerking, maar ook voor sterke resultaten.
Tensio helpt voedings- en drankverwerkende bedrijven om veilige producten af te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een klantgerichte aanpak staat daarbij centraal.
Voor bedrijven in de voedings- en drankverwerkende industrie is hygiëne een van de belangrijkste aandachtspunten. Een perfecte hygiëne is bovendien onlosmakelijk verbonden aan veilig en efficiënt werken. Tensio is ervan overtuigd dat elk bedrijf en elke productieruimte om een unieke op-maataanpak vraagt, weliswaar telkens opgebouwd rond vier basisvoorwaarden.
Tensio viert eind dit jaar zijn 15-jarig bestaan. Zaakvoerders Wim en Karl Lampaert richtten het bedrijf in 2002 op. “De focus van Tensio lag van bij de start op de voedings- en drankverwerkende industrie. Doorheen de voorbije jaren groeiden we stabiel van twee naar vijf medewerkers, van negen naar 23 collega’s vandaag”, vertelt Wim Lampaert.
Zoek in ons SDS download center
Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!