Check, dubbel check

Ons plan van aanpak bestaat uit vier stappen: plan, do, check en act. Op onze blog kon u al meer lezen over de eerste twee stappen 'plan' en 'do', maar in deze post lichten we graag de derde stap even verder toe. De naam ‘check’ zegt het al zelf: in dit stadium gaan we uw reinigingsmethode grondig controleren, testen en evalueren. Deze drie zaken zijn essentieel om uw reinigingsprogramma optimaal te houden.

Reiniging en hygiëne

Bij Tensio staat 1 op 4 van onze medewerkers bij u op de werkvloer voor, tijdens of na een schoonmaak. Onze kennis en expertise vullen we aan met een aantal controle-instrumenten. Ook voeren we zowel reinigings- als hygiëne-audits uit. Deze bewerkstelligen de correcte en veilige toepassing van onze reinigingsproducten. Hier zien we of het eventueel nodig is een programma te updaten of aan te passen.

Gebruiksvriendelijk

Omdat we werken met een ‘cloud-based’ softwaresysteem voor gegevensopslag en rapportage is het heel simpel om als klant hier op in te loggen. Onze experten gebruiken Tensio eServices om aan u te rapporteren maar… dit systeem staat ook voor u ter beschikking om rapporten aan te maken en data in het systeem te integreren. Een wisselwerking tussen onze experten en uw medewerkers vormt de ruggegraat van dit systeem.

Meer over onze laatste stap ‘Act’ kunt u volgende maand op onze blog lezen. Nu al nieuwsgierig? Bekijk hier ons plan van aanpak.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!